Barnearrangement på laurdag!

Utkant ønskjer igjen velkomen til Barnefest laurdag 29. juli kl. 11:30 – 14:30!

I år tek vi opp festen på scena med to morosame og fine show, samt ei spanande sjørøver-skattejakt, ansiktsmaling og mykje gøy! I tillegg bli det sjølvsagt sal av popcorn, sukkerspinn, is, kaffi og mat.

 

 

 

BARE EGIL OG ASLAGS ENDA MER SUPERPOPULÆRE BARNESHOW

«Bare Egil og Aslag er to av våre mest erfarne og folkekjære barneunderholdere som i alle år har gledet og begeistret barn i de fleste aldre med sitt superpopulære barneshow. “Morbid!” er et ord barna gjerne bruker for å uttrykke sin begeistring!

Nå kommer endelig oppfølgeren til publikumssuksessen! Her tar de ungdommelige noenogfemtiåringene i bruk moderne virkemidler som synth-trommer, keytar, sminke og Tiktokinspirerte dansetrinn for om mulig å kommunisere enda bedre med den oppvoksende slekt. De tror at hvis de bare har dette på plass vil de oppnå suksess. Det viser seg imidlertid at det er kostbart å være hipp og moderne, og derfor blir de nødt til å stjele for å opprettholde fasaden. De tror at de må utgi seg for å være noen andre enn de egentlig er for å oppnå suksess. Med masse musikk, humor og ironi fortelles en historie om skyggesidene ved dagens samfunn der motepress og kunstige skjønnhetsidealer gjennomsyrer alt.

Målgruppe: De som har foreldre som er dumme nok til å tro at dette passer for barn, ellers fra 8 år og oppover.»

 

 


SKATTEJAKT MED SJØRØVARANE!

Dei to galne sjørøvarane som besøkte oss i fjor har på nytt forvilla seg til Skjerjehamn på jakt etter ein ny skatt! Kan du hjelpe dei å finne den?

 

 


FLEIRE FARGAR

«Fleire fargar Alver er eit multikulturelt prosjekt. Der får barn og ungdom frå ulike land, inkludert Noreg, medverke i ei musikalsk framsyning med song, leikar og dans frå ulike kulturar.

Framsyninga med Fleire fargar Alver vil synleggjere Fargespill sin visjon om at musikk og dans er den beste arenaen vi har for eit likeverdig og konstruktivt møte mellom menneske med forskjellig bakgrunn, erfaring og kultur.

Fleire fargar Alver byggjer på konseptet og pedagogikken til Fargespill gjennom lisensavtale med Fargespill.»

Barnefesten er gratis i år, takka vere god støtte frå Sparebanken Sogn og Fjordane, og Sparebankstiftinga. Tusen takk!

Parkering:
Det vert ikkje mogleg å køyre heilt inn til Skjerjehamn under Utkant. Det er mogleg å parkere på Mjåsundet Nærngspark, der det går shuttlebussar til Skjerjehamn frå kl. 11:00-12:00, og tilbake igjen kl 14:30. Dersom de skal bli igjen på Utkant fram til kvelden kan de bli igjen på område og hente ut dykkar festivalbånd i akkrediteringa frå kl. 16:30.