William Gamborg

Med sitt eksplosive, sensuelle og dansbare show, kommer stjerneskuddet William Gamborg og hans dansecrew til Utkant! 

William Gamborg har bakgrunn fra dans, skuespill og musikk, og har fra ung alder elsket å underholde og uttrykke seg kunstnerisk med et mål om å gjøre det stort som en allsidig artist. William har delt scenen med artister som Usher, Alan Walker, Karpe, Marcus & Martinus, og Madcon. Samt en sentral del av den verdensberømte dansegruppa QuickStyle. 

Etter hans debutkonsert på Bylarm høsten 2022, var han på alles lepper og bl andre P3 og 730 sammenlignet hans show med Karpe i Spektrum og videoer fra konserten gikk viralt. 

William slapp sin første singel «Sørenga»  sommeren 2021 som han både produserte, skrev og selv. Siden det har han sluppet flere låter, blant annet «Holder igjen» med Makosir, #1 på Spotify «Oppmerksomhet» med Morgan Sulele, «Farvel» med Boua og Hkeem og nylig «Nam», en afro inspirert sang med en norsk/skandinavisk tvist på det.

Hans siste singler «Ingen er som deg»,  «Arrongant» og konserter har for alvor satt han på det norske musikk-kartet, men William har så vidt begynt! «